Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

Oakley naočare

Oakley naočare

Oakley naočare su sinonim za vrhunski kvalitet, inovativni dizajn i izvanrednu zaštitu od sunca. Sa svojim prepoznatljivim stilom i tehnološkim napretkom…

Oakley naočare

Oakley naočare su sinonim za vrhunski kvalitet, inovativni dizajn i izvanrednu zaštitu od sunca. Sa svojim prepoznatljivim stilom i tehnološkim napretkom, Oakley je postao neprikosnoveni lider u industriji sportskih naočara.

Od avanturističkih sportista do svakodnevnih korisnika, Oakley naočare pružaju ne samo izvanrednu zaštitu od štetnih sunčevih zraka, već i perfektnu kombinaciju stila i performansi. Sa naprednim tehnologijama kao što su Prizm sočiva, koje poboljšavaju kontrast i vizuelno iskustvo, kao i izdržljivi materijali poput O Mattera i Unobtaniuma, Oakley naočare su dizajnirane da izdrže ekstremne uslove i pruže jasan pogled u svakoj situaciji.

Bilo da se bavite ekstremnim sportovima, vožnjom bicikla, trčanjem ili jednostavno uživate u aktivnom načinu života na otvorenom, Oakley ima širok spektar modela koji će zadovoljiti vaše potrebe i stil. Sa neuporedivom kombinacijom inovacije, performansi i stila, Oakley naočare su prvi izbor za sve koji traže vrhunsku zaštitu i kvalitet.

oakley naocare

 

Filteri
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!