Sunčane naočare sa dioptrijom

Kako do sunčanih naočara s dioptrijom?

 

Ako tražite zaštitu od sunca a istovremeno imate problema s vidom, mi smo tu da Vam pomognemo. Jednostavno izaberite okvir koji Vam se sviđa, kontaktirajte nas i pošaljite nam svoju dioptriju.

 

U ram po Vašem izboru nudimo sledeće tipove ugradnje za monofokalna stakla (cena uključuje oba stakla i zavisi od horizontalne zakrivljenosti okvira): 

 

1) standardna antirefleks za okvire koji nisu zakrivljeni (100% UV zaštita, pruža zaštitu od blještanja, eliminiše negativan efekat refleksije sa površine sočiva i olakšava čišćenje.). Cena: 3500 dinara (za dioptrije do ±5, do 2 u cilindru)

2) standardna antirefleks za zakrivljene okvire. Cena: 7500 dinara

3) polarizovana dioptrijska stakla (sočiva koja u potpunosti eliminišu odsjaj od ravnih površina i štite od UV zraka). Cena: 8800 dinara

 

Sve opcije dolaze u standardnim bojama - sivoj, braon ili zelenoj - ali mi ćemo pokušati da izađemo u susret svim Vašim željama što se tiče boje stakala. U porudžbini napišite svoje kontakt informacije, i navedite svoju dioptriju što detaljnije (preporučujemo da slikate svoj dioptrijski nalaz i pošaljete nam sliku). Konačna cena Vaše narudžbe je zbir cene okvira i cene stakala koje izaberete.

 

U obzir dolazi i ugradnja stakala u Vaš stari okvir. Usluga ugradnje u tom slučaju iznosi 800 dinara.

 

Za osobe sa komplikovanijim dioptrijama cene se razlikuju jer ih pravimo prema individualnim potrebama.