Skip to main content

Zaštitimo se od COVID-19 - isprobajte željeni okvir od kuće! #StayHome

Okvir za aktivno bavljenje sportom. Pogodno za sve sportove. Veoma otporan polikarbonatni okvir, sa anatomskom papučicom za nos, i mekanim unutrašnjim delom za lakšu apsorpciju udaraca. Specijalna fiksacija stakala radi bezbednosti. Veličina L (za starije od 15 godina). U ovaj okvir preporučujemo ugradnju TRIVEX stakala zbog otpornosti na udarce!

 

NAPOMENA: Ukoliko se koristi odgovarajući sprej za čišćenje naočara, jako je bitno da se ne prska direktno na sočiva i ram, jer sam ram ima previše šupljina(i dubok kanal za sočivo) u kojima se hemikalija zadržava i reakcija može da se desi i posle par dana. Potrebno je malo spreja naneti samo na krpicu i njom obrisati sočiva. Ukoliko se koristi alkohol ili neko drugo ne odgovarajuće sredstvo, pucanje rama je skoro neizbežno.

Širina stakla
56mm
Most
18mm
Dužina okvira
120mm
Širina okvira
136mm
Visina stakla
34mm
Podelite sa prijateljima
Dimenzije
Ako već imate naočare, možete uporediti dimenzije sa vašim trenutnim naočarima. Pronađite oznake na unutrašnjoj strani drške kako biste videli dimenzije. Prva dva broja predstavljaju širinu stakla i mosta u milimetrima. Uporedite ta dva broja kako biste izabrali pravu veličinu, odstupanje od 1-2mm neće napraviti primetnu razliku.
56
18
120
Boja
Materijal okvira
Deklaracija
Sastav
Polikarbonat
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Document 0
1

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Glasses
2

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!