Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com – prva in najboljša spletna optika v regiji!

Isprobajte čak i do tri modela kod kuće - pre kupovine!

Da biste bili sigurni da ste našli odgovarajući okvir nudimo Vam mogućnost da probate do tri okvira pre nego što kupite. Savetujte se sa prijateljima i porodicom u udobnosti svoga doma. Nakon što odaberete svoje nove naočare pošaljite nam ih nazad da bismo obavili ugradnju sočiva ("stakala").

Kako da poručim?

1. Da biste poručili okvire na kućnu probu kliknite na DODAJ ZA KUĆNU PROBU. Možete da izaberete do 3 različita okvira za kućnu probu. Prilikom poručivanja ostavićete svoje kontakt podatke i mi ćemo vam poslati okvire na vašu adresu u što kraćem roku.

2. Prilikom preuzimanja paketa od kurirskih službi plaćate dostavu po cenovniku kurirske službe, a potrebno je i da ostavite novčani depozit u vrednosti od 50% ukupne cene traženih okvira (npr. ako naručite tri okvira u vrednosti od hiljadu dinara po okviru, plaćate depozit od 1500 dinara).

3. Molimo Vas da u naredna tri dana odaberete svoje naočare i da nas kontakitarate putem email-a da biste o našem trošku poslali okvire na ugradnju sočiva. Takođe, možete nas pozvati na telefon: 066/122-303.

4. Prilikom konačnog obračunavanja cene odbićemo iznos u vrednosti depozita ili ćemo dati povrat novca, ukoliko ste preplatili. S obzirom da se sočiva posebno naplaćuju, u većini slučajeva ne dolazi do preplate.

5. Ako ne budete zadovoljni ni sa jednim okvirom, jednostavno nam pošaljite nazad okvire u originalnoj kutiji putem kurirske službe po vlastitom izboru i o vlastitom trošku, i mi ćemo Vam poslati nazad Vaš depozit ukoliko su okviri neoštećeni. Prilikom svake transakcije dobićete od nas formalnu priznanicu da je transakcija obavljena.

Kako do odgovarajućeg okvira?

-          proverite da li je okvir udoban

-          proverite da li su drške odgovarajuće dužine

-          pitajte prijatelje ili porodicu za savet o pravom stilu za Vas

Nova očala - v samo štirih korakih!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Izberite okvir! Ponujamo vam veliko izbiro okvirjev na recept. Nudimo kovinske, plastične, polikarbonatne, titanove, silikonske okvirje ...

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošljite nam fotografijo izvida pregleda dioptrije ali sami vnesite vrednosti z izvida, lahko pa nas tudi pokličete za nasvet!

Icon  Picker 0
3

Izberite leče

Vgradimo monofokalne, progresivne in bifokalne leče - antirefleks, fotoobčutljiva, trivex ... Sodelujemo z vsemi proizvajalci in ponujamo najboljše cene.

Icon  Delivery
4

Dostava očal

Pričakujte dostavo v naslednjih nekaj dneh in uživajte v novih očalih!