Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

Isprobajte čak i do tri modela kod kuće - pre kupovine!

Da biste bili sigurni da ste našli odgovarajući okvir nudimo Vam mogućnost da probate do tri okvira pre nego što kupite. Savetujte se sa prijateljima i porodicom u udobnosti svoga doma. Nakon što odaberete svoje nove naočare pošaljite nam ih nazad da bismo obavili ugradnju sočiva ("stakala").

Kako da poručim?

1. Da biste poručili okvire na kućnu probu kliknite na DODAJ ZA KUĆNU PROBU. Možete da izaberete do 3 različita okvira za kućnu probu. Prilikom poručivanja ostavićete svoje kontakt podatke i mi ćemo vam poslati okvire na vašu adresu u što kraćem roku.

2. Prilikom preuzimanja paketa od kurirskih službi plaćate dostavu po cenovniku kurirske službe, a potrebno je i da ostavite novčani depozit u vrednosti od 50% ukupne cene traženih okvira (npr. ako naručite tri okvira u vrednosti od hiljadu dinara po okviru, plaćate depozit od 1500 dinara).

3. Molimo Vas da u naredna tri dana odaberete svoje naočare i da nas kontakitarate putem email-a da biste o našem trošku poslali okvire na ugradnju sočiva. Takođe, možete nas pozvati na telefon: 066/122-303.

4. Prilikom konačnog obračunavanja cene odbićemo iznos u vrednosti depozita ili ćemo dati povrat novca, ukoliko ste preplatili. S obzirom da se sočiva posebno naplaćuju, u većini slučajeva ne dolazi do preplate.

5. Ako ne budete zadovoljni ni sa jednim okvirom, jednostavno nam pošaljite nazad okvire u originalnoj kutiji putem kurirske službe po vlastitom izboru i o vlastitom trošku, i mi ćemo Vam poslati nazad Vaš depozit ukoliko su okviri neoštećeni. Prilikom svake transakcije dobićete od nas formalnu priznanicu da je transakcija obavljena.

Kako do odgovarajućeg okvira?

-          proverite da li je okvir udoban

-          proverite da li su drške odgovarajuće dužine

-          pitajte prijatelje ili porodicu za savet o pravom stilu za Vas

Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!