Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

SeeMe SM1133

Dioptrijske naočare

Na lageru

5.000 RSD
Dodaj za kućnu probu Šta je to kućna proba? Molimo da pročitate uslove pre poručivanja.

Ovaj ženski ljubičasti okvir za naočare iz SeeMe kolekcije je prava elegancija u metalnom izdanju. Dizajniran u Parizu, nosi sa sobom prefinjenost i stil koji je karakterističan za francusku modnu scenu.

Sa svojom jedinstvenom ljubičastom bojom, ovaj okvir odiše dozom profinjenosti i ženstvenosti. Ljubičasta boja je simbol kreativnosti i elegancije, čineći ovaj okvir savršenim dodatkom koji će uneti poseban šarm u vaš izgled.

Ali to nije sve što ovaj okvir nudi. Sa svojom metalnom konstrukcijom, ovaj okvir je izuzetno lagan i udoban za nošenje. Bez obzira koliko vremena provedete noseći ove naočare, možete biti sigurni da će vam pružiti maksimalnu udobnost i olakšanje.

Širina stakla
55mm
Most
17mm
Dužina okvira
140mm
Širina okvira
140mm
Visina stakla
39mm
Podelite sa prijateljima
Dimenzije
Kako izabrati odgovarajuću veličinu naočara? Ako već nosite naočare, možete uporediti dimenzije sa vašim naočarima. Pronađite oznake na unutrašnjoj strani drške kako biste videli dimenzije. Prva dva broja predstavljaju širinu stakla i mosta u milimetrima. Uporedite ta dva broja kako biste izabrali pravu veličinu, odstupanje od 1-2mm neće napraviti primetnu razliku.
55
17
140
Veličina okvira
Oblik okvira
Materijal okvira
Tip okvira
Sastav
Metal
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!