Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

INVU M4205

Dioptrijske naočare

Na lageru

7.400 RSD
Boja
Dodaj za kućnu probu Kućna proba je dostupna samo na teritoriji Republike Srbije.

Ovaj ženski okvir za naočare dostupan je u dve boje - crnoj i tigrastoj (havana), pružajući vam više opcija za stilski izgled. Klasična crna boja donosi eleganciju i sofisticiranost, dok tigrasta (havana) boja dodaje dozu topline i jedinstvenosti.

Crna boja okvira je klasičan izbor koji se lako uklapa u različite modne stilove i pruža sofisticirani izgled. S druge strane, tigrasta (havana) boja daje okviru jedinstven i trendi izgled. Kombinacija smeđih, crnih i bež tonova stvara prirodan i topao efekat koji privlači pažnju.

Ovaj okvir takođe dolazi sa polarizovanim clip-on dodatkom za sunce koji vam omogućava da lako prilagodite naočare za sunce. Jednostavno ga možete pričvrstiti na okvir kako biste zaštitili oči od jakog sunca. Polarizovana sočiva pružaju izuzetnu zaštitu od štetnih UV zraka, smanjujući odbljesak i poboljšavajući jasnoću vida.

Osim atraktivnog izgleda, ove naočare su lagane i udobne za nošenje. Lagani materijali osiguravaju udobno prijanjanje na licu bez nepotrebnog pritiska na nos i uši. Sa ovim naočarima izgledaćete elegantno i osećaćete se udobno tokom celog dana.

Širina stakla
54mm
Most
17mm
Dužina okvira
142mm
Širina okvira
139mm
Visina stakla
42mm
Podelite sa prijateljima
Dimenzije
Kako izabrati odgovarajuću veličinu naočara? Ako već nosite naočare, možete uporediti dimenzije sa vašim naočarima. Pronađite oznake na unutrašnjoj strani drške kako biste videli dimenzije. Prva dva broja predstavljaju širinu stakla i mosta u milimetrima. Uporedite ta dva broja kako biste izabrali pravu veličinu, odstupanje od 1-2mm neće napraviti primetnu razliku.
54
17
142
Veličina okvira
Oblik okvira
Materijal okvira
Tip okvira
Deklaracija
Proizvođač
Swiss Eyewar Group AG
Zemlja porekla
CN
Ovlašćeni predstavnik i uvoznik
INVU doo Novi Sad
Broj rešenja ALIMS
515-02-01182-16-001
Sastav
Plastika
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!