Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

Novo

Chaumont 8822

Dioptrijske naočare

Na lageru

1.600 RSD
Dodaj za kućnu probu Kućna proba je dostupna samo na teritoriji Republike Srbije.

Ove ženske naočare su rafiniran izbor koji spaja suptilnu eleganciju s izrazitim crvenim tonom i providnim šarama, stvarajući jedinstven i atraktivan izgled. Polumačkasti okvir ovih naočara donosi suptilnost i finesu vašem izgledu, istovremeno pružajući dozu klasičnog stila.

Crvena boja ovog okvira je osnažujuća i privlačna, dodajući energiju vašem licu. Providne šare dodaju dodatnu dimenziju, stvarajući zanimljiv kontrast i sofisticiranost.

Napravljen od lagane plastike, ovaj okvir nudi udobnost tokom nošenja i lakoću na vašem licu. Njegova suptilna težina omogućava vam da se fokusirate na udobnost i stil, bilo da se spremate za radno okruženje ili za opušteno vreme.

Nosite ove naočare kao modni dodatak koji će izraziti vašu individualnost i dodati živost svakodnevnim ili posebnim trenucima. Bez obzira na priliku, ovaj crveni polumačkasti okvir sa providnim šarama će vas sigurno istaknuti kao osobu sa istančanim smislom za stil.

Širina stakla
53mm
Most
17mm
Dužina okvira
140mm
Širina okvira
140mm
Visina stakla
40mm
Podelite sa prijateljima
Dimenzije
Kako izabrati odgovarajuću veličinu naočara? Ako već nosite naočare, možete uporediti dimenzije sa vašim naočarima. Pronađite oznake na unutrašnjoj strani drške kako biste videli dimenzije. Prva dva broja predstavljaju širinu stakla i mosta u milimetrima. Uporedite ta dva broja kako biste izabrali pravu veličinu, odstupanje od 1-2mm neće napraviti primetnu razliku.
53
17
140
Veličina okvira
Oblik okvira
Materijal okvira
Tip okvira
Deklaracija
Proizvođač
Wenzhou Grand optic.
Zemlja porekla
China
Ovlašćeni predstavnik i uvoznik
K-System doo, Gandijeva 130, N. Beograd
Broj rešenja ALIMS
515-02-03081-18-001
Sastav
Plastika
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!