Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

Benissimo 2071

Dioptrijske naočare

Na lageru

3.000 RSD
Dodaj za kućnu probu Kućna proba je dostupna samo na teritoriji Republike Srbije.

Ovaj crveni ženski okvir za naočare je upadljiv i privlačan izbor za one koji žele da istaknu svoju jedinstvenost i stil. Sa svojim zanimljivim dizajnom i talasastim metalnim ručkama, ovaj okvir donosi dozu umetničkog izraza vašem izgledu.

Crvena boja ovog okvira pruža energiju i samopouzdanje, ističući vašu individualnost na suptilan način. Talasasti metalni detalji na ručkama dodaju dinamičnost i sofisticiranost okviru, stvarajući harmoničan spoj između moderne elegancije i kreativnosti.

Ovaj okvir je izrađen od visokokvalitetnih materijala, pružajući izdržljivost i udobnost tokom nošenja. Njegov zanimljiv dizajn čini ga idealnim izborom za sve prilike, bilo da je reč o poslovnim sastancima ili opuštenim druženjima.

Sam okvir dolazi sa Blue Block staklima (bez dioptrije) za zaštitu od štetnog plavog svetla od kompjutera, mobilnih telefona i ostalih uređaja.

Širina stakla
52mm
Most
18mm
Dužina okvira
137mm
Širina okvira
135mm
Visina stakla
40mm
Podelite sa prijateljima
Dimenzije
Kako izabrati odgovarajuću veličinu naočara? Ako već nosite naočare, možete uporediti dimenzije sa vašim naočarima. Pronađite oznake na unutrašnjoj strani drške kako biste videli dimenzije. Prva dva broja predstavljaju širinu stakla i mosta u milimetrima. Uporedite ta dva broja kako biste izabrali pravu veličinu, odstupanje od 1-2mm neće napraviti primetnu razliku.
52
18
137
Veličina okvira
Oblik okvira
Materijal okvira
Tip okvira
Deklaracija
Proizvođač
Wenzhou Grand optic.
Zemlja porekla
China
Ovlašćeni predstavnik i uvoznik
K-System doo, Gandijeva 130, N. Beograd
Broj rešenja ALIMS
515-02-03081-18-001
Sastav
Metal, plastika
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!