Skip to main content

Добредојдовте на Cvikeri.com - првиот и најдобар онлајн оптичар во регионот!

Natuwe & Co 16010 - srebrna

1
Диоптрија
Јас ќе внесам податоци за диоптрија
OD (right)
OS (left)
PD
Tooltip
Растојание на зеници (мм).
Како да читате податоци за диоптрија
Јас ќе прикачам податоци за диоптрија
Нови очила - во само четири чекори!
Icon  Glasses
1

ИЗБЕРЕТЕ РАМКА

Ние ви нудиме голем избор на диоптриски рамки. Во понудата имаме метални, пластични, поликарбонатни, титаниумски, силиконски рамки...

Icon  Document 0
2

ДИОПТРИСКИ НАОД

Испратете ни слика од вашиот диоптриски наод, или внесете ги вредностите од наодот при нарачувањето, а можете и да ни се јавите за совет!

Icon  Picker 0
3

ИЗБЕРЕТЕ СТАКЛА

Вградуваме монофокални, прогресивни и бифокални стакла - анти-рефлексни, фотосензитивни, Trivex ... Соработуваме со сите производители и нудиме најповолни цени.

Icon  Delivery
4

ИСПОРАКА НА ОЧИЛАТА

Очекувајте го курирот во следните неколку дена, и уживајте во носењето на новите очила!