Skip to main content

+38977816447

Добредојдовте на Cvikeri.com - првиот и најдобар онлајн оптичар во регионот!

Изберете го совршениот пар очила за Вас со помош на виртуелно огледало

Виртуелното огледало ќе Ви помогне да најдете рамка која совршено одговара на Вашето лице. Со фантастичен реализам, пробајте каква било рамка со помош на камерата на Вашиот уред.

ПРОБАЈТЕ ГО НАШЕТО ВИРТУАЛНО ОГЛЕДАЛО

Најдете ги совршените очила без да ја напуштите удобноста на својот дом.

ЧЕКОР 1
Пребарајте ги нашите категории за да ги најдете очилата што Ви се допаѓаат.
Можете да филтрирате по стил, тип на рамка или материјал

ЧЕКОР 2
Откако ќе ги пронајдете очилата, едноставно кликнете на врската „Пробај за женско / машко“ за да го активирате виртуелното огледало.

ЧЕКОР 3
Користете видео мод (со веб камера) или поставете фотографија. Сега можете да ги пробате своите очила онлајн.

Под повеќето рамки ќе имате можност да го испробате нашето виртуелно огледало за да ги испробате очилата. Изборот помеѓу машко и женско ќе го промени моделот што се користи. Ако планирате да ја поставите Вашата фотографија или уште подобро, користете го нашиот видео мод со веб камера, во горниот лев агол ќе најдете мени за виртуелното огледало каде што можете лесно да се префрлате помеѓу модовите.

Кога ќе ја стартувате веб камерата или штом поставите фотографија, нашето виртуелно огледало ќе користи препознавање на лице за автоматски да ги детектира Вашите очи и да ја постави рамката на вистинското место на Вашата фотографија.

Кога ќе најдете рамка што ви се допаѓа, можете да ја зачувате фотографијата со рамката користејќи го менито за виртуелното огледало и да кликнете на „Зачувај слика“. Сега имате фотографија со рамката за да им покажете на пријателите и семејството.

Совет: штом направите селфи или пронајдете добро осветлена фотографија на главата и рамената во стил на портрет, идеална за употреба на виртуелното огледало, зачувајте ја на вашиот десктоп за идни посети.

virtuelno ogledalo

Нови очила - во само четири чекори!
Icon  Glasses
1

ИЗБЕРЕТЕ РАМКА

Ние ви нудиме голем избор на диоптриски рамки. Во понудата имаме метални, пластични, поликарбонатни, титаниумски, силиконски рамки...

Icon  Document 0
2

ДИОПТРИСКИ НАОД

Испратете ни слика од вашиот диоптриски наод, или внесете ги вредностите од наодот при нарачувањето, а можете и да ни се јавите за совет!

Icon  Picker 0
3

ИЗБЕРЕТЕ СТАКЛА

Вградуваме монофокални, прогресивни и бифокални стакла - анти-рефлексни, фотосензитивни, Trivex ... Соработуваме со сите производители и нудиме најповолни цени.

Icon  Delivery
4

ИСПОРАКА НА ОЧИЛАТА

Очекувајте го курирот во следните неколку дена, и уживајте во носењето на новите очила!