Kućna proba

Kako funkcioniše kućna proba?

Da biste bili sigurni da ste našli odgovarajući okvir nudimo Vam mogućnost da probate do tri okvira pre nego što kupite. Savetujte se sa prijateljima i porodicom u udobnosti svoga doma. Nakon što odaberete svoje nove naočare pošaljite nam ih nazad da bismo obavili ugradnju sočiva ("stakala").

 

Kako da poručim?

1. Da biste poručili okvire na kućnu probu pošaljite nam email na adresu cvikeri@medifit.rs i navedite nazive okvira koje želite da probate. Takođe, ostavite nam svoje lične podatke (ime, adresu i broj telefona).

 

2. Prilikom preuzimanja paketa od kurirskih službi plaćate dostavu po cenovniku kurirske službe, a potrebno je i da ostavite novčani depozit u vrednosti od 50% ukupne cene traženih okvira (npr. ako naručite tri okvira u vrednosti od hiljadu dinara po okviru, plaćate depozit od 1500 dinara).

 

3. Molimo Vas da u naredna tri dana odaberete svoje naočare i da nas kontakitarate putem email-a da biste o našem trošku poslali okvire na ugradnju sočiva. Takođe, možete nas pozvati na telefon: 024/551-876.

 

4. Prilikom konačnog obračunavanja cene odbićemo iznos u vrednosti depozita ili ćemo dati povrat novca, ukoliko ste preplatili. S obzirom da se sočiva posebno naplaćuju, u većini slučajeva ne dolazi do preplate.

 

5. Ako ne budete zadovoljni ni sa jednim okvirom, jednostavno nam pošaljite nazad okvire u originalnoj kutiji putem kurirske službe po vlastitom izboru i o vlastitom trošku, i mi ćemo Vam poslati nazad Vaš depozit ukoliko su okviri neoštećeni. Prilikom svake transakcije dobićete od nas formalnu priznanicu da je transakcija obavljena.

 

Kako do odgovarajućeg okvira?

-          proverite da li je okvir udoban

-          proverite da li su drške odgovarajuće dužine

-          pitajte prijatelje ili porodicu za savet o pravom stilu za Vas