Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

Dečije naočare za sunce INVU A2900D

Naočare za sunce

Na lageru

5.500 RSD

Novi Invu sunčani okvir koji je više guma nego plastika. Vrlo lagan, udoban i fleksibilan, i savršen za karaktere koji su više ekstrovertni i šareni kao ovaj okvir. Stakla su nesalomljiva i imaju cat 3 zaštitiu protiv nevidljivih ali vrlo stvarnih i štetnih UV zraka. Pored ovoga se nalazi i polarizovani sloj koji je odličan za one plaže koje imaju previše svetlog kamenja. Boja: narandžasta. Materijal: plastika.

                                                 

Dužina okvira
140mm
Širina okvira
133mm
Visina stakla
38mm
Podelite sa prijateljima
Dimenzije
Kako izabrati odgovarajuću veličinu naočara? Ako već nosite naočare, možete uporediti dimenzije sa vašim naočarima. Pronađite oznake na unutrašnjoj strani drške kako biste videli dimenzije. Prva dva broja predstavljaju širinu stakla i mosta u milimetrima. Uporedite ta dva broja kako biste izabrali pravu veličinu, odstupanje od 1-2mm neće napraviti primetnu razliku.
140
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!