Skip to main content

Dobrodošli na Cvikeri.com - najbolje mesto za kupovinu naočara!

INVU

INVU naočare

INVU je brend Swiss Eyewear Grupe koja je osnovana 2013. godine na principu da visokokvalitetne naočare trebaju biti dostupne svima. To je švajcarska kompanija sa sedištem u…

INVU naočare

INVU je brend Swiss Eyewear Grupe koja je osnovana 2013. godine na principu da visokokvalitetne naočare trebaju biti dostupne svima. To je švajcarska kompanija sa sedištem u Cirihu koja ima bogato iskustvo u optičkoj industriji. Sa članovima tima koji se nalaze širom sveta, oni prate najnovije modne trendove i inovacije u tehnologiji. Specijalizovani su za dizajniranje, izradu i distribuciju visokokvalitetnih, pristupačnih naočara. Njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 90 zemalja širom sveta.

INVU naočare za sunce sa ultra polarizovanim staklima predstavljaju najnoviju generaciju tehnologije polarizovanih stakala. One su rezultat dugogodišnjeg istraživanja i inovacija u optičkoj industriji. Sa svojim jedinstvenim devetoslojnim staklom, INVU postavlja nove standarde u filtriranju reflektovanog odsjaja i pruža izuzetan vizuelni doživljaj.

INVU stakla sa ultra polarizovanim filterom imaju srce od devet slojeva koji su pažljivo dizajnirani da selektivno filtriraju reflektovani odsjaj. Ovaj visoko efikasan centralni sloj eliminiše odsjaj, omogućavajući vam da uživate u kristalno jasnom vidu bez smetnji. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, smanjuje se naprezanje očiju i poboljšava se percepcija kontrasta i boja.

Kada nosite INVU naočare za sunce sa ultra polarizovanim staklima, doživljavate ne samo zaštitu od štetnih sunčevih zraka, već i vrhunski optički performans. Bilo da se nalazite na plaži, u planinama ili u urbanom okruženju, ova tehnologija vam omogućava da jasno vidite sve detalje oko sebe bez ometanja od refleksija i odsjaja.

Uz INVU naočare za sunce sa ultra polarizovanim staklima, možete biti sigurni da ćete dobiti ne samo moderan izgled, već i vrhunsku optičku performansu koja će poboljšati vaše iskustvo nošenja sunčanih naočara. Uživajte u vrhunskom kvalitetu i vizuelnom udobnosti uz INVU.

INVU okviri za naočare su dizajnirani da savršeno pristaju, osiguravajući stil i udobnost tokom čitavog dana. Pažljivo osmišljeni, ovi okviri se ističu vrhunskom kvalitetom i preciznom izradom. S posebnom pažnjom posvećenom detaljima, INVU okviri za naočare su oblikovani tako da pruže savršeno prilagođavanje i udobnost tokom celodnevnog nošenja.

Sa raznovrsnim izborom boja, oblika i stilova, INVU okviri za naočare se mogu prilagoditi različitim preferencijama i modnim stilovima. Bez obzira da li tražite klasičan ili moderniji izgled, INVU nudi različite opcije koje će se uklopiti u vaš stil i naglasiti vašu individualnost.

Sa INVU okvirima možete biti sigurni da ćete dobiti ne samo vizuelnu privlačnost, već i izuzetnu udobnost koja će vam omogućiti da naočare nosite bez napora tokom čitavog dana. Uživajte u jasnom vidu i stilu uz INVU okvire za naočare.

 

 

 

Filteri
Nove naočare - u samo četiri koraka!
Icon  Glasses
1

Izaberite okvir

Nudimo veliki izbor dioptrijskih ramova. U ponudi imamo metalne, plastične, polikarbonatne, titanijumske, silikonske ramove i mnoge druge.

Icon  Document 0
2

Dioptrijski nalaz

Pošaljite sliku vašeg dioptrijskog nalaza ili unesite vrednosti iz nalaza, a možete i da nas pozovete za savet!

Icon  Picker 0
3

Izaberite stakla

Ugrađujemo monofokalna, progresivna i bifokalna stakla - antirefleks, fotoosetljiva, trivex... Sarađujemo sa svim proizvođačima i nudimo najpovoljnije cene!

Icon  Delivery
4

Dostava naočara

Očekujte kurira u narednih nekoliko dana i uživajte u nošenju novih naočara!